miércoles, 20 de mayo de 2015

AUTOEVALUACIÓ

Hola, en aquest post vuic deixar la meua autoevaluació del que ha sigut per a mi l'assignatura d'educació del moviment.


Després de finalitzar les classes  d’educació del moviment, puc dir que he aprés durant tot aquest quadrimestre diverses coses que desconeixia per complet o que la meua forma de pensar no era l’adequada. Per una banda he aprés que l’educació és un terme molt complex, que compren des de educar a com fer-ho. Amb açò vuic dir que és igual d’important el saber que el saber com donar una classe per a que els alumnes aprenguen, ja que el coneixement no és el tot. També puc dir que el tema de les ideologies m’ha deixat tot més clar sobre aquests pensaments i que podem fer per pal·liar-ho.
 El que hem fet per aprendre durant tota l’assignatura han sigut una llarga llista d’activitats i reflexions. Hem passat per debats sobre el que és educatiu i no fins a reunir-nos en grups de gent de nivells heterogenis per a parlar d’un tema i arribar a una idea. Tota mena d’activitats m’han semblat interessants i crec que m’han fet millorar i aprendre com a professional.
 El que he fet jo per a que els demés aprenguen també han sigut diverses coses, entre elles les que puc nomenar en aquest moment és que sempre he estat dispost per a explicar alguna cosa que els meus companys no han acabat d’entendre, intercanviar opinions i aprendre de les demés, fer un bon bloc on he penjat tots els posts que m’han paregut interessants per a mi i per a compartir-ho amb la resta de companys.
 Per finalitzar, el que puc dir, és que aquesta assignatura m’ha servit per a un futur per a saber com educar als meus alumnes i per a saber reflexionar en que puc millorar i en que faig bé, per a que els alumnes puguen traure el millor de mi i així puguen gaudir i aprendre a la vegada.



Crec que la nota que hem mereixc és un 7/7,5.


Vuic acabar amb una opinió personal, ja que el professor ha incidit en que molta gent no ha participat activament i creu que açò perjudica al alumne. Jo, com a alumne que no ha participat acivament a l'autoevaluació, crec que m'he enrriquit molt de les evaluacions dels meus companys,ja que el no participar activament no implica que el alumne no aprenga, sino que per a mi aprenc més de les opinions dels meus companys que de les meues pròpies, ja que una persona pot tindre unes idees molt fixes i no canviar d'opinió i poder estar errat. A mi personalment, aquestes tipus d'activitats han sigut molt profitosses ja que he aprés molt dels meus companys, però açò el que pot conduïr  és que els meus companys no hagen aprés de mi el mateix que jo d'ells, però per aquesta raó vaig decidir fer el blog i que pugueren aprendre de mi igual que jo d'ells.

viernes, 8 de mayo de 2015

CONCLUSIONES DEL GRUPO EXPERTO SOBRE LA IDEOLOGIA DEL IGUALITARISMO

Bueno, voy a dejar este post tratando de explicar las conclusiones que extraimos en el grupo de expertos sobre la ideologia de el igualitarsimo. Tratamos de desarrolar las preguntas de que es el igualitarismo, como se manifiesta y como se da luz a esta ideologia. Bueno voy a escribir con lo que concluimos.

-¿Qué es?

Evitar la discriminación y tratar a todo el mundo por igual . El sexismo tiene relación con el igualitarismo, se puede decir que es lo contrario que este.
El principio fundamental del igualitarismo es el de la Equidad; significa que los que tienen más ayudan a los que tienen menos y así los que tienen menos pueden llegar a tener más.


-¿Cómo se manifiesta?

Los tres tipos de igualdad son los siguientes:
Igualdad de respeto: Respeto entre hombre y mujeres.
Igualdad de acceso: Dar más ventaja a las personas que lo necesitan. El educador es el que gestiona la igualdad.
Ejemplo: en un partido de futbol en clase dejar que los más malos den más toques que los buenos.
Igualdad de trato: Tratar a todo el mundo por igual, no tener preferencias.


¿Cómo darlo a luz?

Cuando escogemos un deporte o un juego deberíamos de elegirlo para que tengan las mismas ventajas ambos sexos o adaptarlo. No elegir juegos que den ventajas a unos y a otros no.
¿Pero que es mejor?¿Colocar los bueno y los malos por separados? o ¿Dar ventaja a los que tienen más dificultades (Ejemplo: los buenos 2 toques y los malos 5 toques?)

Mi opinión es que nunca tendríamos que poner los buenos en un lado y los malos en otro ya que estas discriminando a los malos y realzando a los buenos y así los que son mas malos tampoco mejoran. La mejor opción es adaptar el juego para que todos puedan socializarse y  nadie se sienta menospreciado y poder aprender unos de otros. 
Bueno y hasta aquí mi post sobre el igualitarismo, espero que os haya gustado. 
Un saludo!!